De juiste investeerder vinden, hoe gaat dat?

shutterstock_216097810In 2014 hebben wij besloten om ons netwerk van investeerders ook open te stellen voor derden.

 

De crisis van 2008 en de financieringsproblemen die het MKB sinds die tijd ondervindt, hebben bijgedragen aan dit besluit.

 

Maar ook de verbeterde dienstverlening die wij aan willen bieden aan Ondernemers, was deel van dit besluit!

 


Het verschil met zoveel platforms en intermediairs!…

 

Nu zijn er meer platforms en intermediairs die hun diensten aanbieden aan Ondernemers om een investeerder, een informal investor of welke verstrekker van geld dan ook te vinden, maar wij geloven niet in de werkwijze van velen!

De in Nederland opererende platforms en intermediairs werken teveel als koppelaars, waardoor (ook) veel aanvragen teleurstellend eindigen. Wij gaan een periode van intensieve begeleiding aan, wat wij ook verplicht zijn aan ons netwerk!

Ons investeerdersnetwerk verwacht dat wij Ondernemers aandragen die goed zijn voorbereid en die bewust hebben gekozen voor een investeerder.

 

Ons investeerdersnetwerk!…

 

NetwerkenOns netwerk, wat wij zorgvuldig hebben opgebouwd de afgelopen 25 jaren en waarmee wij reeds vele transacties hebben gefinancierd hebben staat allereerst open voor relaties van Ondernemer + Praktijk.

 

 

 

 

De reden hiervoor is dat wij onze relaties, zoals je zult begrijpen, de beste, maar ook de grootste kans willen bieden op het financieren van hun idee.

Het is mogelijk dat het aantal geïnteresseerde investeerders beperkt kan zijn!

Het is een netwerk waarbij wij veel investeerders persoonlijk kennen, een goede relatie onderhouden en waarop wij, zoals gezegd zuinig zijn!
Deze investeerders verwachten van ons  dat wij goed voorbereid investeringsvoorstel aan hun voorleggen en zelf reeds een waarde toe hebben gekend aan de propositie.

 

Onze aanpak voor het vinden van de juiste investeerder!…

 

Om jouw aanvraag de meeste kans van slagen te geven, starten wij eerst met de beoordeling van jouw plan.
Na de beoordeling van jouw plan, zullen wij, indien nodig, terugkomen met een aantal aanbevelingen om de aanvraag die wij de investeerder willen voorleggen verder te professionaliseren.

Dat betekent dat je daarmee een gedegen en goed verwoord investeringsverzoek in je handen hebt wat weinig zaken open laat voor discussie. Wanneer blijkt dat de aanvraag meerdere aanpassingen behoeft gaan wij in overleg hoe,- en op welke manier je dit zou kunnen aanpakken.

In alle gevallen beslis jij welke aanpassingen in het investeringsverzoek worden aangebracht, waarbij wij wel nadrukkelijk adviseren om de voorgestelde aanpassingen door te voeren. Jouw succes is tenslotte ook ons succes aan de hand van de succes fee die deel uitmaakt van onze vergoeding.

De investering voor jou, om in contact te komen met de juiste investeerder bestaat uit een vast bedrag bij opdracht.
Daarnaast ontvangen wij een % succes fee over het bedrag wat bij 1 of meerdere investeerders of financiers, direct of in later stadium wordt opgehaald.

Wanneer jij wilt dat wij jou zo spoedig mogelijk aan tafel brengen met de juiste investeerder, neem dan zo spoedig mogelijk contact op, zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan!

P.S. Wanneer de onderneming verkeert in een financiële noodsituatie, waar overigens ook financiële oplossingen voor te bedenken zijn, zijn wij echter wel genoodzaakt om andere afspraken te maken. Afspraken die daarbij dan een uren element kennen.

 

FacebookGoogle+Linkedin