“Elk idee,- en of project is te financieren”!

 

 

Waarom wij onze projecten altijd gefinancierd kregen?

 

Omdat wij wilden dat deze deals gefinancierd werden en hiervoor dan ook wel de nodige creativiteit bedachten.
En met het inbrengen van de nodige creativiteit, zijn wij in staat geweest om de afgelopen 25 jaar een omvangrijk (inter) nationaal netwerk van investeerders,- en financiers op te bouwen.

Investeerders die nog graag elke dag (goede) voorstellen van ons ontvangt!

Waren het dan altijd eenvoudige trajecten?
Zeker niet! Het ging dan ook meestal niet via de gebaande wegen.
Het koste ons soms behoorlijk veel tijd en energie, maar uiteindelijk lukte het dan toch!

Gelukkig voor jou als Ondernemer, hoef jij veel van deze oplossingen niet meer te bedenken.
Ook hoef je geen jaren meer te doen over het bouwen van een (internationaal) netwerk en dit te onderhouden.
Wij hebben namelijk van onze creativiteit,- en ons netwerk een businessmodel gemaakt dat werkt, ook voor jou!

Geen idee hoe jij jou financiering het beste structureert, of heb je helemaal nog geen idee waar je moet beginnen?

Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

 

Als jij behoefte hebt aan financiering, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
Vervolgens krijg je een advies op maat. Dit advies is meer dan enkel de meest passende financieringsvorm.

Ons advies omvat meestal ook een aantal verbeterpunten in de presentatie van uzelf, uw bedrijf en de bijbehorende cijfers. Indien gewenst gaan wij samen met u werken aan een presentatie waar geen enkele investeerder, groot of klein een speld tussen kan krijgen.

Wij helpen je eventueel bij het vinden van een andere oplossing. Financiering is in deze tijd niet altijd eenvoudig. Daarom helpen wij je verder via ons platform. Het platform Ondernemer + Praktijk beschikt over een groot, internationaal (financieel) netwerk, waarbij wij jouw aanvraag kunnen voorleggen aan de juiste investeerder(s) (groep).Jouw kredietaanvraag

Wij kijken zorgvuldig naar je kredietaanvraag. Daarbij brengen we de mogelijke risico’s zo goed en compleet mogelijk in kaart. Wij geven je aan waar bijvoorbeeld een bank zijn beoordeling op baseert en wat de bank van jou zal vragen om de aanvraag verder in behandeling te nemen!

Op deze manier verspil je geen tijd aan onnodige vragen van een bank en voorkomen wij dat jij teveel zekerheden gaat afgeven!Risicoanalyse

Ieder bedrijf bevindt zich in een andere situatie en daarom is iedere financieringsaanvraag anders. Aan de hand van uitgebreide analyses berekenen we wat de risico’s zijn van je aanvraag. Op basis van de analyses beoordelen of een bank jouw bedrijf wel wil financieren.

Met dit alles voorkom je onnodig veel tijdverlies en hoge kosten die je moet maken voor het inhuren van derden om een aanvraag op te stellen! (accountants of kredietadviseurs)Vormen van financieren

Een bancaire financiering betekent dat je geld leent bij een bank. Je betaalt rente over het vermogen dat je leent. De traditionele vormen van een bancaire financiering, zoals het OndernemersKrediet en het Bedrijfskrediet, zijn wellicht al bekend.

Tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden van financieren. Afhankelijk van je situatie bekijken we samen welke vorm het beste bij je past.


 

shutterstock_327662411

 

 

 

 

 


Ondernemers krediet

Met het Ondernemers krediet leen je een bedrag tussen de
€ 5.000,- en maximaal € 100.000,- om te investeren in je bedrijf (d.i. per bank verschillend).

Het Ondernemers krediet is meestal een combinatie van een rekeningcourantfaciliteit, een obligokrediet en/of een lening.
Hier kunnen wij je adviseren welke variant of combinatie het beste aansluit op je wensen.

 BedrijfsKrediet

Het BedrijfsKrediet geeft je de financiële ruimte die je nodig hebt vanaf € 25.000,-. Een BedrijfsKrediet is meestal een combinatie van verschillende financieringsvormen.
Op basis van je investeringsdoel, stellen we samen vast welke variant of combinatie het beste aansluit op je wensen.Lease

Met Lease financier je bedrijfsmiddelen die zowel juridisch als economisch je eigendom kunnen zijn. Een van de voordelen van lease is dat je werkkapitaal niet wordt aangesproken.
De financiering is exact afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. Je kunt de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen leasen.shutterstock_284299592Lenen op basis van onderpand

Lenen op basis van een onderpand, ook wel asset based lending genoemd. Dit is een flexibele combinatie van  debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering, maar ook overige eigendommen, zoals je huis.

Banken kunnen eventueel een bedrijf financieren op basis van debiteurenvorderingen en je voorraad van producten die gereed zijn. Op deze manier heb je direct extra liquiditeit.

Wees uiterst voorzichtig, welke zekerheden je afgeeft!
(Weggegeven zekerheden komen niet snel weer terug!)

Laat je hierover, vooraf uitgebreid door ONS informeren!

Je hebt ook mogelijkheden voor financiering waarbij de staat garant staat. Denk bijvoorbeeld aan het borgstellingskrediet, de groeifaciliteit en de GO-faciliteit. Bij deze vormen financiert de overheid plannen waar ze achter staat.

Op die manier kun je toch risicodragend vermogen krijgen. Als uw bank helpen wij u om deze vorm van lening te krijgen.


 

 

FacebookGoogle+Linkedin

Download het overzicht met financieringsmogelijkheden voor elke fase van een onderneming

Met veel van deze partijen onderhouden wij een persoonlijke relatie. Een voordeel van ons voor jou!

Wij delen u gegevens in geen enkel geval met derden!