shutterstock_155033648Wanneer je deze week weinig tijd had om onze (bijna) dagelijkse informatiestroom te volgen, dan kunnen we je gerust stellen. Wij willen je de nieuwe week niet laten starten zonder deze voor jou waardevolle-, en praktische informatie, want dat is toch een deel van onze missie?

Om niks te hoeven te missen sturen we je ieder weekend een overzicht van onze kennisartikelen van de afgelopen week.
Hieronder allereerst een samenvatting van het beste wat er aan praktisch Ondernemersadvies gepubliceerd is.Veel leesplezier.

(Vandaag wat later in verband met een blikseminslag, onze excuses!)

5 gevaren in de omgang met (super) succesvolle mensen!
Uiteraard kun je heel veel leren van succesvolle mensen en Ondernemers, maar ik hou er juist van om te luisteren naar die mensen die ook duidelijk aangeven welke fouten ze hebben gemaakt, daar leer ik persoonlijk meer van! Toch, zo weet ik uit eigen ervaring schuilt er een gevaar in de omgang met succesvolle mensen en wanneer je daar niet voor oppast, kan jouw succes wel eens heel kort duren!

5 x failliet, 6 is onderweg, wat is de val waar elke (spek) koper intrapt?
Het is zo verleidelijk, een onderneming of een activiteit overnemen die zojuist failliet is gegaan. Als goedkope Nederlanders beginnen onze ogen dan al te glinsteren en ook ik heb het gedaan, maar ik ga het nooit meer doen! Waarom, het is het niet waard, het leven is te mooi om de rommel van een ander op te ruimen en wij waren in de doorstart nog wel succesvol!

Hoe overtuig je klanten van jouw toegevoegde waarde?
Toegevoegde waarde, t.w., te pas en te onpas wordt het gebruikt, maar ga maar eens na in een gesprek met een (potentiële) klant, hoe, in een wereld waar toch best veel bedrijven op elkaar lijken, waarom zou ik dan voor jou kiezen? Leg het eens uit aan je man of vrouw!

Moeder, dochters, zetten bedrijfsovernames de relatie onder druk?
Deze week is er hier in de lokale krant Tubantia heel wat geschreven over faillissementen, ook van grotere bedrijven met meerdere dochter vestigingen. Koops – Furness “stal” deze week de show. En hoewel je nu nog zelfstandig bent, is het niet onmogelijk dat je op termijn ook een dochteronderneming wordt, misschien wel van een moeder die je nu nog niet kent! Kijk goed welke stiefmoeder jou wil omarmen, voordat je besluit haar dochter te worden!

Crowdfunding, bij een zakelijke kredietbehoefte.
Heb jij de laatste tijd ook veel gehoord of gelezen over crowdfunding, maar heb je het idee dat het voornamelijk een financieringsvorm is voor allerlei particuliere initiatieven? In bijgaande slideshare, opgesteld door een goede bekende van Ondernemer + Praktijk, Daphne Habets van www.geldvoorelkaar.nl wordt je bijgepraat over de inzet van crowdfunding in de zakelijke markt.

Op zoek naar een waardevol cadeau voor een collega (startende) Ondernemer?
Een aantal mensen hebben besloten dat zij na de vakantieperiode gaan starten met hun (nieuwe) Onderneming. Misschien is er wel zo iemand in jouw omgeving en ben je nog op zoek naar het passende geschenk?
Overigens kan dit geschenk net zo goed gebruikt worden voor een groeier en een gevestigde Ondernemer, wanneer jij denkt dat iemand hiermee zijn voordeel kan doen!

Stel je deze informatie op prijs? Spreken de onderwerpen je aan? Wil je deze informatie en meer blijven ontvangen? Laat dan je gegevens achter op https://ondernemerenfinanciering.nl/ en ontvang de nieuwsbrief en e mails met soortgelijke interessante onderwerpen. Met een like op onze facebook-pagina, weten wij dat je ons werk waardeert

“Zodat u als Ondernemer (weer) kunt ondernemen!”

De juiste financiering, daar gaat het ons om!
Niet elke financiering is namelijk voor u als Ondernemer persoonlijk wenselijk.

Aan de hand van een waterdicht financieel plan, matchen wij u met een van de geselecteerde geldverstrekkers en blijven wij betrokken totdat u de financiering heeft ontvangen.

Contact

Wij kunnen u op kantoor ontvangen in:
Amsterdam
Arnhem
Groningen
Maastricht
Utrecht
Rotterdam
Zwolle
Statutair
Rijssenseweg 59a, 7475 VA Hof van Twente

Tel. +31 85 066 2100

info@ondernemerenfinanciering.nl 

Download NDA voorbeeld document

Praktische Ondernemerstips?

Wekelijks bericht boordevol met praktische adviezen en tips! (Gratis)

Nee bedankt, ik ontvang liever geen tips uit de praktijk
Scroll naar top
Whatsapp chat openen
Whatsapp je vraag?
Hallo ????
Waarmee kunnen we je helpen?