Weekendeditie2Wanneer je deze week weinig tijd had om onze (bijna) dagelijkse informatiestroom te volgen, dan kunnen we je gerust stellen. Wij willen je de nieuwe week niet laten starten zonder deze voor jou waardevolle-, en praktische informatie, want dat is toch een deel van onze missie?

Om niks te hoeven te missen sturen we je ieder weekend een overzicht van onze kennisartikelen van de afgelopen week.
Hieronder allereerst een samenvatting van het beste wat er aan praktisch Ondernemersadvies gepubliceerd is.Veel leesplezier.

Werkt een boemerang voor Ondernemers?
Aan de hand van het bijgaande you tube filmpje, willen wij jullie het boek, “De Wet van Snuf” van Jos Burgers onder de aandacht brengen. Om niet de gehele inhoud hier al neer te schrijven, ben ik het volledig eens met het geen Jos schrijft dat geven uiteindelijk loont! Natuurlijk duurt het wel eens wat langer, maar des te beter is dan ook de relatie!

Een bedrijf overnemen, doe vooral deze 5 dingen niet!
Er staan nog steeds veel bedrijven te koop, maar helaas ook veel rommel, ik kan het niet anders zeggen. Naast dat een bedrijf het bedrijf is wat jij graag voort wil zetten, zijn er andere zaken waarmee je in de aanloop naar een overname rekening mee moet houden en misschien zijn ze eenvoudiger, maar toch waardevoller dan je dacht!

Een goed social media artikel delen we graag met jullie!
Je zult begrijpen dat we voor onze rol als platform een behoorlijk aantal abonnementen op andere adviesdiensten hebben lopen, ook om jullie beter te kunnen informeren. Van tijd tot tijd zit daar een artikel tussen, waarvan wij denken, dat moet elke Ondernemer weten! Zo ook het bijgaande artikel!

Wat betreft jouw medewerkers, dit gaan er in 2015 veranderen!
Ik heb altijd veel respect voor de rol die mijn collega MKB’ers vervullen. Vanmorgen praten ze met een klant, vanmiddag zitten ze bij de bank en morgenochtend hebben ze een overleg met het personeel. Kom daar mee eens om bij de grote bedrijven! Dan is het wel belangrijk dat je weet wat er in 2015 voor je medewerkers gaat veranderen, of niet. Op deze wijze hoef je dat zelf allemaal niet uit te pluizen!

Dacht Groupon enkel aan zichzelf, toen ze haar Missie optekende?
Natuurlijk was Groupon voor mij de aanleiding om dit artikel te schrijven. Maar is ons verdienmodel er wel op gericht dat ook anderen, in dit geval onze leveranciers, verdienen aan de werkzaamheden waaraan wijzelf ook verdienen? Zo niet, dan is het over het algemeen een slecht verdienmodel voor alle partijen en is de levensduur van de Onderneming beperkt is mijn mening!

Niet 1, maar 2 uiterst goede artikelen deze week, over wat jij als Ondernemer nu moet met social media!
Ik heb hier niks aan toe te voegen, kijk vooral zelf!

In of aan je bedrijf werken, ken het verschil en je gaat anders denken!
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, net als Ondernemer denk aan jezelf, anderen doen dat niet, zo ook het werken aan je bedrijf zodat er iets waardevols ontstaat! Ik heb dat zelf ook veel te weinig gedaan, wat ik helaas niet meer terug kan draaien. Je mag al mijn andere adviezen in de wind slaan, maar neem deze serieus, je kinderen zullen je slim vinden!

Stel je deze informatie op prijs? Spreken de onderwerpen je aan? Wil je deze informatie en meer blijven ontvangen? Laat dan je gegevens achter op https://ondernemerenfinanciering.nl/ en ontvang de nieuwsbrief en e mails met soortgelijke interessante onderwerpen. Met een like op onze facebook-pagina, weten wij dat je ons werk waardeert

“Zodat u als Ondernemer (weer) kunt ondernemen!”

De juiste financiering, daar gaat het ons om!
Niet elke financiering is namelijk voor u als Ondernemer persoonlijk wenselijk.

Aan de hand van een waterdicht financieel plan, matchen wij u met een van de geselecteerde geldverstrekkers en blijven wij betrokken totdat u de financiering heeft ontvangen.

SMF_Erkend_Financieringsadvies_MKB_Keurmerk_Logo

Contact

Wij kunnen u op kantoor ontvangen in:
Amsterdam
Arnhem
Groningen
Maastricht
Utrecht
Rotterdam
Zwolle
Statutair
Rijssenseweg 59a, 7475 VA Hof van Twente

Tel. +31 85 066 2100

info@ondernemerenfinanciering.nl 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Download NDA voorbeeld document

Praktische Ondernemerstips?

Wekelijks bericht boordevol met praktische adviezen en tips! (Gratis)

Nee bedankt, ik ontvang liever geen tips uit de praktijk
Scroll naar top
Whatsapp chat openen
Whatsapp je vraag?
Hallo ????
Waarmee kunnen we je helpen?